Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nem mutál a hangom, mi a...

Nem mutál a hangom, mi a probléma?

Figyelt kérdés

19 éves leszek, de nem egy dörmögő hangom van, de ha például teli torokbol asitok, akkor nagyon mély, de a beszédhangom csak nagyon ritkán!

Mi lehet a megoldás? Probléma forrása?

2020. jún. 25. 19:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Maximum műtéti úton tudsz mélyíttetni a hangodon. Egyébként ez genetika, és már nem akarlak elkeseríteni, de nem fog már mélyülni a hangod.
2020. jún. 25. 19:19
 2/8 anonim ***** válasza:
49%
#1 A "torna" vagy mi, ami hangszáll nyújtó, szerinted nem működik?
2020. jún. 25. 19:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha működne, akkor nem műtetnék. Nem, a hangot nem tudod tornával változtatni.
2020. jún. 25. 19:30
 4/8 anonim ***** válasza:
#3 Nem tudom, hogy milyen gyakorisággal működik a hangszáll nyújtó torna. De ismertem olyant, sőt van közismert személy, akinél működött.
2020. jún. 25. 19:32
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Ugye vágod, hogy a közismert személyek pont nem számítanak semmiben sem? Ők a legnagyobb álszentek, akik valami mellett leteszik a voksukat pl arckrém, telepakolják a közösségi oldalaikat velük, esetleg direkt úgy csinálnak hogy néha fel is fedezhető náluk a hétköznapokban, közben pedig a méregdrága arckezeléseikre járnak és krémjeikkel kenegetik magukat.

Ugyanez a sok natúr sportolóra, akik közben ilyen olyan szereket használnak.

A természetes szépség vagyok, csak 15 plasztikai műtétem volt titokban emberekre is.

2020. jún. 25. 20:00
 6/8 anonim ***** válasza:
#5 Civilként ismerem amúgy jó színész. Magán beszélgetésben mondta el, ezért bízalmas, hogy kiről van szó. Ő színész akart lenni, ezért volt fontos neki. Mert nem illet a karakteréhez a hangja. Beszédtechnikával is lehet befolyásolni.
2020. jún. 25. 21:01
 7/8 anonim ***** válasza:
75%
Nekem mindegy ki mit mondd, a hangszálaid feszességén magadtól nem tudsz változtatni. Pl Vásáry André szerintem elég jó példa. Magas vékony hangja van mind énekléskor, mind pedig beszédkor. Szerinted ő nem kapott hangképzést, mint énekes? Valószínűleg sokkal de sokkal többet gyakorol, használja a hangszálait, mint a te színész haverod.
2020. jún. 26. 04:54
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha évekig keményen dohányzol, akkor mélyül a hangod. Mondjuk ezt a "módszert" nem feltétlenül ajánlom.
2020. jún. 28. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!