Miert nem all fel erintes nelkul?
Figyelt kérdés
Akarmiez nezek, vagy akarkit stb. Akkor sem all fel rendesen, ha nem erek hozza es akkor is kell neki 3 4 perc mire eleri a teljes merev allapotot. 22 evesen ez tuti nem normalis szerintem. Reggeli merevedes sincs soha szinte. Eleg stresszes eletmodot elek. Ettol lehet?2020. jún. 24. 09:58
1/5 anonim válasza:
Kézhez nevelted a péniszedet. Nincs belőle baj , ha nem akarsz társat.
3/5 anonim válasza:
Nekem sem áll fel ha csak nézek valamit, kivéve ha nagyon kanos vagyok. Ettől még amikor kell úgy teljesít a kis fickó, ahogy kell. Nem gondolnám problémának, hogy nem áll egész nap a farkam a legkisebb dologra vagy gondolatra. Viszont elég ha már csak egy csók elcsattan és merev vagyok.
4/5 anonim válasza:
Ez kondicionálás. Nehéz leszokni róla, de nem lehetetlen.
5/5 anonim válasza:
Mert a látványi szexuális inger kevés hozzá.
Kell némi fizikai ingerkeltés is .Ez nem csak nálad fordul elő.
A reggeli merevedésnek ehhez semmi köze,az más okokból jön létre .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!