Erekció során 14-15cmre szokott megnőni, elég könnyen összejön, viszont valahogy nem érzem elég stabilnak és keménynek, így szexre alkalmatlan. Mi lehet a gond?

Az elég szar ügy ha már gyógyszert szedsz rá.
Mit idegesíted magad hogy hány centire nő meg, ez lényegtelen.
Meg az egyéni csúcs ??? !!! EMBER !
Te tiszta zokni vagy .

Nem hiszem hogy gyógyszer kellene, és a doki is elég gáz, ha fiatalon begyógyszerez.
Első lépés, hogy hagyj fel a gyógyszerrel.
2. Keress másik dokit.
3. Próbálj meg nem agyalni ezen, mert magadnak amikor kiverted működött rendesen, akkor valószínűleg a stressz és a teljesítménykényszer okozza.
4. Ha lelkileg rendben vagy, mert nem stresszeled magad ezen, akkor még elkezdhetsz sportolni is, mert az is segíteni fog rajta.
Az a baj, hogy amikor magamnak kiverem akkor sincs meg a megfelelő keménysége az aktushoz és gyógyszer nélkül sosincs.
Sportolok hetente többször is 192cm és 89kg vagyok, semmi felesleg.
Valószínűleg a stressz okozhatja a gondom illetve régen sokat agyaltam mindenen. Nagyon Jól fociztam és kézilabdáztam 12-13 éves koromig. De utána elkezdtem agyalni és stresszelni és mindennek vége lett. Még focizok megyei szinten, de valamikor 1 fűszállban is képes vagyok elesni, amikor rossz a kedvem, vagy valaki beszól. De néha úgy elkapom a fonalat, hogy még az ellenfél drukkerek is megtapsolnak. Középhátvéd vagyok, de volt több olyan meccsem is, hogy 3:2-re nyertünk és hármat rúgtam. De a gólörömöm sosincs, bezzeg a csapattársaim a szezonban rúgnak 1-2 gólt, de hetekig sztároltatják magukat. Lehet Pszichológushoz kéne járnom. Olykor 1 boltba se merek bemenni vagy idegen helyen nem nagyon tudok enni. (max 1-2 falatot, otthon pedig zabálok) példa: bográcsolás haverokkal, ők már 2 tányérral betoltak én pedig még mindig fújom, mert sztem meleg :D

Ne csodálkozz ha szinte semmit sem érzel.A makkodon már nincs érző ideg végződés .A a bőr elvesztésével is milliókat vesztettél el.
Metélés előtt ilyenről nem szólnak a dokik,pedig ez is elő van irva számukra .Mert akkor ugrana pár jatt.
De a metéltek sem nagyon közlékenyek itt,e dologban.
A bőrrel rendelkezők vannak hasonló véleményen ahogy én is,de le vannak hurrogva .

6 os,a makk felszinéről a gatya súrolja ki őket.
Nagyon gyenge az ez irányú anatómiai tudásod !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!