Mikor fogok végre mutálni? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Lent már szőrösödik kb egy éve, a péniszem az elmúlt fél évben 2 cm-t nőtt hosszúságra és kerületre is, így most 14 cm hosszú és 12 cm a kerülete. Ez mekkora növekedésnek számít állva? 165 cm vagyok, havi 1 cm-t növök, így elvileg jövő ilyenkorra 177 cm leszek. Ez ilyen fejlettségnél kamaszkorban milyen nagy növekedésnek számít? A hónaljam még csak pelyhesedik. És a hangom ilyen fejlettségnél mikor fog mutálni? Egy 12 éves ismerősöm már mutál, nekem meg olyan a hangom, mint egy 5 évesnek. A hónaljamban a “csomók” már eltűntek.2020. jún. 16. 17:58
1/6 anonim válasza:
Ezekből az adatokból az derül ki, hogy már serdülsz. Hogy mikor fogsz mutálni, azt nem lehet pontosan megmondani, de számíthatsz rá, hogy nemsokára az is megtörténik!
2/6 anonim válasza:
Azt nem irtad, hogy hány éves vagy
Általában 14 körül mutálnak a fiúk de lehetnek eltérések
Nekem a hónaljam például 17 évesen kezdett el szőrősödni, azt hittem már nem fog kinőni a szőr soha :D
3/6 anonim válasza:
Hány éves vagy tulajdonképpen? Ha 17 akkor sipirc dokihoz.
4/6 anonim válasza:
A hangmagasság ill. hangszín nagyban függ a tüdő kapacitásától és a hangképzés ill. légzés technikájától. Gyakorold a hasi légzést és vele együtt a mellüreg rezonanciát kihasználni beszédnél, éneklésnél. Ha viszont kontratenor énekesnek készülsz, akkor ne hagyd abba a szopránhangon éneklést (és vele együtt a mellkasi légzést a fejrezonancia kihasználásával).
5/6 anonim válasza:
Én igazán 15-17 éves korom közt mutáltam
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!