Lehetséges egy nyár alatt 15 kilót hízni? 21/F

Lehetséges, én ennyit híztam kb 2 hónap alatt :/ Nagyon aktív életet éltem, állandóan jöttem mentem, utaztam, cipekedtem, rengeteget sétáltam, edzettem, akkor egyetemre jártam, aztán hirtelen lett ennek vége, új kapcsolat, nyári szünet és állandóan együtt voltunk, nem nagyon mentünk sehova. Ugye sokat is ettem a sok atkívkodás mellé, és hiába álltam meg ezt a sok kaját továbbra is kívántam, akkor 22 voltam, 47 kiló, 160 magas, és 63 körülre híztam meg. Lány vagyok és vékony csontú nyúlánk alkat. Nyilván függ attól miket eszel, és hány kilóról hízol, nekem ez nem volt olyan gáz, mert amúgy a normál súly nekem 45 és 55 kiló között bárhol lehet, sok mindentől függ, akkor sem voltam egyáltalán kórosan sovány, és annyi idősen teljesen rendben is volt a 47 kiló. Most már 31 évesen ez kevés lenne.
De rövid idő alatt ennyit hízni nem egészséges, akkor sem ha az izom.
Kifejtenéd kicsit bővebben a kérdésed? Hány kiló vagy most, alkatod, életmódod, miket eszel, miért akarsz vagy hogy történt/történne ez a hízás...?

WTF??!! Amikor mindenki csak fogyni akar?
Nem tudjuk se a súlyod, se a magasságod de szerintem nem érdemes híznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!