Ez kopaszodás lehet?
21 éves vagyok, senki nem kopaszodott a családban, még öregkorában sem. Alapból rövidebb ezen az oldalon, mert felnyírva hordom, de nem tudom, most mintha olyan fura lenne, szerintetek kopaszodom? Eléggé be vagyok most rezelve. Múlt héten egy hajmosásnál feltűnt hogy sok hullott ki, de azóta nem tapasztaltam. Volt egy elég makacs mandulagyulladásom, három doboz antibiotikumot szedtem be rá, annak lehet köze hozzá?
Nem a kopaszodás nem igy néz ki csak rosszul áll a hajad a képen
Szemből nézd meg magad a tükörben, hogy csúszik e felfelé a hajad,majd az lesz a kopaszodás
A gyulladt mandula egy góc, ami okozhat hajhullást. Viszont, ha gyógyul, rendeződnie kellene az egésznek.
Más is lehet góc, bármilyen gyulladás szervezetben, például a nyirokcsomó, vagy a fog, ami ilyet okozhat. De lehet vashiány is, rossz táplálkozás, túl sok tesztoszteron, vagy stressz. Meg más egyéb.
Véleményem szerint, a képen úgy néz ki, mintha ritkulna a hajad. De lehet optikai csalódás is. A kopaszodás, nem mindig a homloktól indul ki.
Nem lett vékonyabb szálú?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!