Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez kopaszodás lehet?

Ez kopaszodás lehet?

Figyelt kérdés

[link]

21 éves vagyok, senki nem kopaszodott a családban, még öregkorában sem. Alapból rövidebb ezen az oldalon, mert felnyírva hordom, de nem tudom, most mintha olyan fura lenne, szerintetek kopaszodom? Eléggé be vagyok most rezelve. Múlt héten egy hajmosásnál feltűnt hogy sok hullott ki, de azóta nem tapasztaltam. Volt egy elég makacs mandulagyulladásom, három doboz antibiotikumot szedtem be rá, annak lehet köze hozzá?

2020. jún. 6. 18:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem a kopaszodás nem igy néz ki csak rosszul áll a hajad a képen

Szemből nézd meg magad a tükörben, hogy csúszik e felfelé a hajad,majd az lesz a kopaszodás

2020. jún. 6. 19:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A gyulladt mandula egy góc, ami okozhat hajhullást. Viszont, ha gyógyul, rendeződnie kellene az egésznek.

Más is lehet góc, bármilyen gyulladás szervezetben, például a nyirokcsomó, vagy a fog, ami ilyet okozhat. De lehet vashiány is, rossz táplálkozás, túl sok tesztoszteron, vagy stressz. Meg más egyéb.

Véleményem szerint, a képen úgy néz ki, mintha ritkulna a hajad. De lehet optikai csalódás is. A kopaszodás, nem mindig a homloktól indul ki.

Nem lett vékonyabb szálú?

2020. jún. 6. 21:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem vettem észre hogy vékonyabb lenne, igazából annyi tűnt fel, hogy pár napja egy hajmosáskor sok hullott ki. Akkor beparáztam, elkezdem nézegetni, hogy mintha ritkulna, de amúgy nem tudom, hogy korábban milyen volt, lehet csak beképzelem. A mandulagyulladás a szórakozó bölcsességfogam miatt volt és két hónapig húzódott, lehet akkor azt sínylette meg kicsit.
2020. jún. 6. 22:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi bajod a kopaszokkal, hogy ennyire be vagy rezelve? :) Nem attól fog függni a boldogságod, ezt döntsd el jó előre!!!
2020. jún. 8. 18:09
 5/5 szamo77db ***** válasza:
71%
Nekem a mandulaműtét előtt csomókban hullott a hajam. A mandulákból folyt a genny. Lehet, jobb lenne megszabadulni a manduláidtól!
2020. jún. 9. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!