Milyen műtétet kamuzzak ?
Az a helyzet hogy 28 évesen eldöntöttem hogy körülmetétltetem magam mert emiatt lényegében nem tudok együtt lenni senkivel és az önbecsülésem a padló alatt van.
Nagyjából ahogy utána olvastam 1 hétig kellene otthon lennem (nem fizikai munkás vagyok) és utána ha minden jól megy tudnék dolhozni menni. Viszont meg kell indokolnom h miért megyek 1 hét szabira illetve utána is kérdezhetik a munkatársaim h hol voltam.
Tudom gyerekes de nem akarom elmondani nekik ezt a dolgot mert rettentően szégyellem és mivel elég primitívek ezzel lennék piszkálva a következő 1 évben.
Ebben kérném a segítségeteket hogy mit mondjak, milyen műtétet végeznek el rajtam ami hasonló gyógyulási időben a körülmetéléshez csak kevésbé "gáz".
A segítségeteket előre is köszönöm!
Számítógép előtt oly mindegy, hogy otthon ülök vagy bent.
Nem érzed hogy beverzik? Ohh dehogynem érzed.
Vérzett már valaha a fogínyed? Ott nagyon kevés vér van és mégis érzed.
"Igen. Aztán bevérzik a mandulád, nem érzed és megfulladsz."
Ezzel a kijelentéssel otthon se éreznéd amúgy ...
Én a helyedben nem titkolnám, de elég, ha csak a főnöködnek elmondod. De ha mindekinek elmondod, akkor sem hiszem, hogy felnőtt emberek túl sokat dumálnának róla. Simán lehet vallási oka is, azt meg úgysem fogják firtatni. Később ha elterjed a hír, aztán a csajok majd tépik a sorszámot és a nemi életed is helyre billen.
Ha pedig nem akarod felfedni, akkor mondd azt, hogy urológiai műtéted lesz és ha rákérdeznek, akkor herevízsérv. Arról már csak nem faggatnak ki és megindolkolja a gyógyulási folyamat nehézségeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!