Milyen műtétet kamuzzak ?
Az a helyzet hogy 28 évesen eldöntöttem hogy körülmetétltetem magam mert emiatt lényegében nem tudok együtt lenni senkivel és az önbecsülésem a padló alatt van.
Nagyjából ahogy utána olvastam 1 hétig kellene otthon lennem (nem fizikai munkás vagyok) és utána ha minden jól megy tudnék dolhozni menni. Viszont meg kell indokolnom h miért megyek 1 hét szabira illetve utána is kérdezhetik a munkatársaim h hol voltam.
Tudom gyerekes de nem akarom elmondani nekik ezt a dolgot mert rettentően szégyellem és mivel elég primitívek ezzel lennék piszkálva a következő 1 évben.
Ebben kérném a segítségeteket hogy mit mondjak, milyen műtétet végeznek el rajtam ami hasonló gyógyulási időben a körülmetéléshez csak kevésbé "gáz".
A segítségeteket előre is köszönöm!
Zsirral valo kenegetessel furdes utan siman kitagul a bor es felfogod tudni huzni. (Ha esetleg emiatt muttetned meg)
A bol sessegfog mutet vagy az orrsovenymutet tokeletes indok.
En se mondanam el.
Figyelj, és ne higgy el azonnal mindent, hanem gondolkodj! Nem vagyunk egyformák és egyetlen ember aki itt azt állítja, hogy másnap már dolgozni tudott. Szerencsés, de én pl a műtétem után (nem körülmetélés) legalább 3 napig lábadoztam. És igen, nekem kellett az a 3 nap! Lehet tudtam volna dolgozni menni vagy valamit csinálni, de nem kockáztattam, merr hát honnan tudod, hogy nem pont veled történik műtét után valami? Egyik barátomat műtötték, másnap dolgozni ment. Bár egész nap pénztárban ült vagy állt azon kapta magát a véres a gatyája, és át kellett kötöznie a sebet plusz váltógatyába kellett átöltöznie a vérfolt miatt. Te mit csinálnál ilyen helyzetben, kérdező?
Eleve ezt az egész problémádat nem tudod kezelni, miből gondolod hogy körülmetélés megoldás lesz a mentális problémáidra (amiről még mindig nem tudjuk, hogy mi)?
Vakbél műtétet nem tud kamuzni. Mert az nem olyan, hogy előre bejelenteni hogy szabadságot vesz ki... a vakbél műtétet sürgősséggel csináljak és maradandó heg is van.
Nem értem hogy a körülmetélést miért kell alapból titkolni, ha szűkület miatt van rá szükség...
A bölcsességfog műtétet se tudod, mert feldagad az arcod.
Ha annyira hazudni akarsz akkor mond azt hogy vesekő műtét volt. Ott nincs vágás, nem kell felépülési idő csak 1-2 nap az altatás miatt. Pont jó.
Akkor minek maradna otthon 1 hétig? Amúgy nem mindenkinek dagad be. Sőt. Ismerősömnek másnap már semmi nem volt.
Aztan mond meg mit csinál ha megkérik hogy mutassa már meg hogy gyógyul mert valaki onnan ugyanerre megy ;).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!