Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Félek, hogy túl rövid a...

Félek, hogy túl rövid a péniszem! Szerintetek?

Figyelt kérdés

17 múltam egy nagyon kicsivel, de valahogy olyan kicsinek érzem a péniszem, meg háát a mérete is valóban kicsi.

178cm magas vagyok, kb 79 kg. A péniszem hossza 16 cm. Van amikor kevesebb van amikor több. az átmérője saccolva 4 centinél kicsit kisebb.

10.-es vagyok, és a suliban annyiszor hallottam lányoktól is, hogy 20 centi alatt szóba se állnék vele. (fél füllel hallottam)

És akkor gondolom 16-al körberöhögnének.

Haverjaim is mondják néha néha, hogy kell azért a 20 centi..

Mit tegyek? Félek, hogy amikor eljön az első alkalom egyrész kiröhögnek, másrészt maga a lány fogja azt mondani, hogy figyelj hagyjuk abba, mert ez semmire nem jó.

2020. jún. 3. 18:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, nem rövid. Normális. Annak, amit vetítenek a kortársaid, a fele sem igaz. A kiscsajnak, akit hallottál, kifordulna a szeme a húsz centis faroktól, elhiheted. :D Higgy nekem, láttam néhány péniszt, 45 éves "néni" vagyok. :D
2020. jún. 3. 19:26
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez hülyeség :D elképzelem, hogy van az osztályban egy srác, akinek jó nagy farka van, 20+, meg van egy, akinek 18, de egy centi ide vagy oda, szóval ,,19", mondjuk, a 19-re meg már miért ne mondana 20-at😅 szóval ez így jön össze, és ők szédítik a többieket, fiukat és lányokat is. Osztályban azért a nagy átlag a 15-17 volt nálunk. És nálunk is volt egy, akinek 22 cm és kész. Amúgy nekem 19, de őszintén, találkoznék azzal a lánnyal, aki beszólt a társadalomnak a 20 alatti dumával, megnéznem, az enyémet mikor mélytorkozza le, illetve, hogy mennyire tudna felmenni neki máshova is. Ugyanis egybefüggő. Vannak lányok, akiknek a biológiai méretei nem engednek meg még egy 17 centis péniszt se tövig.

Nah. Egy szó, mint száz, egyáltalán nem gáz a méreted! :D

2020. jún. 4. 08:49
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
en szeretem ezt a meretet mert torokig be lehet kapni,es ha dug nak keményen csattogva nem fáj
2020. jún. 5. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!