Félek, hogy túl rövid a péniszem! Szerintetek?
17 múltam egy nagyon kicsivel, de valahogy olyan kicsinek érzem a péniszem, meg háát a mérete is valóban kicsi.
178cm magas vagyok, kb 79 kg. A péniszem hossza 16 cm. Van amikor kevesebb van amikor több. az átmérője saccolva 4 centinél kicsit kisebb.
10.-es vagyok, és a suliban annyiszor hallottam lányoktól is, hogy 20 centi alatt szóba se állnék vele. (fél füllel hallottam)
És akkor gondolom 16-al körberöhögnének.
Haverjaim is mondják néha néha, hogy kell azért a 20 centi..
Mit tegyek? Félek, hogy amikor eljön az első alkalom egyrész kiröhögnek, másrészt maga a lány fogja azt mondani, hogy figyelj hagyjuk abba, mert ez semmire nem jó.
Nekem 30 centis és még mindig nyafognak, hogy lehetne nagyobb.
Ki érti a nőket.
A nagy atlag az 12!!! cm. 16 cm-vel mar tokeletes vagy, nem kicsi es nem is tul ngy, hogy mar fajjon.
A 16 az idealis. Aki mast mond, az csak szemetkedik veled.
"A nagy atlag az 12!!!"
muhahahaha
Figyelj, ezek a felmeresek csak akkor valosak, ha konkretan mindenkinek lemertek az allo farkat.
Minden pasi tobbet fog mondani!
Nekem 22 pasim volt, ebbol 1 volt nagyon nagy, tobb mint 20 centi,
3 feka, egyiknek se volt loszerszama, inkabb a 15-17cm, csak vastag volt.
5-nek volt 15-16 koruli, a tobbi viszont alatta volt, 8 es 12 cm kozott. Siralmas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!