Száraz makkra és fitymara ezt rászabad kenni?
Most amúgy hidratáló testápolót használok, kiderül mennyire hat, aztán ha nem vállna be kipróbálnám az aloe vera hidratáló krémet, de nem tudom, hogy azt szabad e rákenni. Elvileg tartósítószer meg színezőanyagmentes és lehet érzékeny bőrre is kenni.
Én neugranormonnal vagy sudocremmel kenném.
De az aloeverát is rá lehet kenni. (arra figyelj, hogy a hugycsőbe ne nagyon kenj bele semmit)
Nehogy bekend ilyen hámosító krémekkel amiket az első javasolt, mert csak rosszat teszel vele, az nem oda való.
Esetleg az aloe verát kipróbálhatod, nyugtató hatása lesz. De a szárazságot eltüntetni nem fogja.
Próbálj meg alsónadrágot váltani, ne legyen műszálas/szintetikus, hanem 100%pamutot használj, lehet az dörzsöli ki egy kicsit.
Inkább megmutatnám orvosnak, az a biztos.
Én ezeket a túlreklámozott babacuccokat nem ajánlom, z is ugyanolyan hámosító. Gyógyszertárban lehet venni kikeverős hidratáló krémeket, szerintem azok ezerszer jobbak, mint a boltokban kaphatók, azok tele vannak kemikáliákkal, illatosítókkal, tartósítószerekkel. Ilyen kényes helyre sima testápolókat nem használnék.
4-es voltam.
Igaz. Kisbabáknál nagyon gyakran a nemiszerveknél összenő a bőr, kislányoknál is a nagy szeméremajkak, és kifiúknál is a figyma része, mivel odakerülnek ezek a hámosító krémek.
4-es vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!