Berepedt egy kicsit a fitymám! Mit tegyek?
(14 éves fiú vagyok)
Nekem lankadtan simán hátrajön a fitymám, mereven is a makk mögé tudom húzni, de az első pár húzás nehézkes, úgy érzem mintha feszülne (lehet rövid a fitymafékem) és picit fáj is, de ha 3-4x jól hátrahúzom, akkor nem fáj és nem is érzem, hogy feszülne valami.
Pont itt olvastam, hogy ezt lehet melegvízben tágítani mert nincs szó komoly szükületről, meg is próbáltam 1-2 este a kádban, komolyan tágult is, viszont egyszer recska előtt szárazon megpróbáltam tágítani (tágítás abból áll, hogy a makk mögé húzod a fitymád de merev állapotban, addig húzod óvatosan ameddig tudod) és egyhelyen lett egy apró repedés, de csak 1 és kicsi.Bekentem körömvirág kenőccsel és 2 nap után begyógyult a repedés. Amúgy én napi szinten recskázok, ezt a 2 napot kihagytam amíg gyógyult és amint említettem begyógyult e 2 nap alatt és ujra recskázni kezdtem. Felhasítottam a repedést újra. Szóval mit javasoltok? Hatásosabb kenőcs? Álljak le egy jó ideig a recskával míg teljesen begyógyul? Netán doki?!
(édesanyámnak elmondtam, azt mondta, hogy ha nem javul megyünk dokihoz, szóval nem nagyon parázok ettől sem, de azért a ti véleményetekre is kíváncsi lennék). 14F
Na pont ezért ne kísérletezz itteni módszerekkel, mert itt mindenki aki nem ért hozzá, tanácsol neked mindent, te kipróbálod, azt csodálkozol, hogy bereped! Volt már itt ilyen, csak abból sebészet lett a gyerek meg bőgött.
De ha te repeszteni akarsz, akkor igazad van, szenvedj szamár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!