Orális szex után húgycsőégés, járatok már így?
Figyelt kérdés
Minden STD negatív többször ismételve is, semmi nem használ..2020. máj. 29. 10:12
1/8 anonim válasza:
Talan egy sima gyulladás? Csináltass egy vizelet tenyésztést.
2/8 anonim válasza:
Valamilyen vírusos fertőzés lesz, ami nem nemi betegség. Lehet akár egy felfázás is.
3/8 anonim válasza:
Nekem bakteriális fertőzesem volt, begyulladt az egész mak + fityma. A húgycsövemmel igaz nem volt gond. De a te eseted az más, így mindenképp valami antibiotikum kéne húgyúti fertőzésre pl ciprofloxacin, vagy gyógyteával próbálkoznék még pl csalántea, kisvirágú fűzike, medveszőlő, stb. De ezen csak urológus tud szakszerűen segíteni.
4/8 A kérdező kommentje:
Mindennel, cipro, doxy, levo, amoxi stb próbálkoztam, erősödött inkább.
Fluko stb gombaírtók sem használtak, de a tesztek sem dobják ki.
2020. máj. 29. 13:05
5/8 anonim válasza:
Gomba ilyet nem okoz. A tesztek előtt kezelted magad valamivel? Mert ha pl antibiotikumot szedtél előtte az meghamisíthatja elvileg az eredményt. De okozhat ilyet a fertőzésen kívül prosztatagyulladás is. Én nem vagyok szakértő, de elmennék egy magán urológushoz a helyedben.
6/8 anonim válasza:
Remélem a teszt elvégzése előtt két hétig minimum nem szedtél antibiotikumot, mert az befolyásolja az eredményt.
8/8 A kérdező kommentje:
Azóta nincs is partnerem és mégis negatívak a tesztek, akkor is ha fél éve nem szedtem semmit.
2020. máj. 31. 18:07
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!