Az olló hegyével véletlenül belecsíptem a herezacskómba. Lehet ebből bajom? Részletek lent.
Szóval tegnap leborotváltam a fanszőrzetem. Ma maszturbálás során észrevettem, hogy a pénisz tövénél maradt egy-két hosszabb szőrszál, azokat akartam ollóval lecsípni, de óvatlan voltam. Akkor sem fájt, és nem vettem észre, hogy vérezne, ezért folytattam a dolgom. Később még egyszer maszturbáltam, akkor gondoltam, hogy képeket készítek a barátnőmnek a péniszemről, később ezeken vettem észre, hogy van egy folt a zacskómon. Ezután arcszeszt kentem rá, akkor picit véres lett az ujjam, illetve a papír, amivel oda töröltem, de utána már egyáltalán nem vérzett, sebet sem látok ott. A szerszám is rendesen működik, mert ellenőrzésképpen még egyszer kivertem, és semmi rendelleneset nem tapasztaltam.
Szerintem felületi sérülést okozhattam, ami azóta beforrt, a vér a megmaradt alvadt vér lehetett, amire rá került a szesz.
De azért örülnék neki, ha valaki megnyugtatna. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!