Pro_mark_63 kérdése:
18 napja körülmetéltek, ez a kinézet normális?
Figyelt kérdés
Ahogy az alábbi képenek lehet látni még nem nyerte vissza a rendes formáját a péniszem. És a bor is nagyon feszül alulról. Nem próbáltam még rá rántani mert még van bent varrat és még be is van dagadva. De nem hiszem hogy képes leszek valaha is élvezni így a szexuális élet « csodáit » válaszokat köszi és ha adtok valami tanácst azt is megköszönöm.
18F
2020. máj. 12. 23:33
1/13 anonim válasza:
Doki nem mondta mennyi idő amíg gyógyul? Bár amennyire én tudom egy és másfél hónap között míg teljesen használható lesz, szóval a 18 nap még nem hosszú idő ilyen téren.
2/13 anonim válasza:
Szia.
Persze, normalis a mutet utan ez meg.
3/13 anonim válasza:
en nem látom a linket,a képet..
4/13 anonim válasza:
Levették, nem tudom miért. Oké, 18-as dolog papíron de azért egy ehhez kapcsolódó topicban nem kéne szerintem úgymond megütközni azon ha esetleg nem szervekről kép kerül fel, főleg ilyen esetben, hogy egy probléma miatt kért információt.
5/13 anonim válasza:
A képpel se mennétek semmire, minek is mutogatná.
8/13 anonim válasza:
#10 Egy tanulatlan gyerek vagy, nem több. Miért lennék rasszista?
9/13 anonim válasza:
"legalább nagy szánalmamban nem marcangoltattam szét a fütykösöm a helyi rabbival "
Egyrészt, másrészt honnan tudod milyen okból tette? Ha egészségügyi, ha vallási, ha esztétikai akkor sincs hozzá semmi közöd és egy dekával sem kevesebb ember ettől, inkább a te szegénységi bizonyítványod hogy fennakadsz ezen, és beböfögsz ide valami értelmetlen dolgot.
10/13 anonim válasza:
#12 Hát, pedig ez a valóság. Hacsak nem fitymaszűkülete volt (amit elvileg lehet orvosolni csonkítás nélkül), akkor csak egy hentes bárdja alá vetette a családi ékszert, az pedig nem üdvös dolog. Tán jómagad is hasonló hibába estél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!