Két hónappal körülmetélés után ez normális?
Február végen mütöttek, és a vírus miatt nem mehettem azóta sem vissza kontrollra, viszont szerintem nincsen minden rendben. Kerestem képeket referenciának, hogy ennyi idő elteltével hogy kéne kinéznie, de sajnos nem találtam. Keszítettem három képet, így egyértelmű, hogy miről beszélek. Néhol olyan, mintha össze sem forrt volna a kulső bőr réteg, néhol pedig kisebb duzzanatok vannak. A kérdés, hogy ha ezek elmúlnak/összeforrnak az mennyi idő, ellenkező esetben ki mit javasol, hova forduljak korrekciós műtétre?
Előre is köszönöm a segítséget!
Nem egy szép sebészi munka ,az bíztos .
Mindenképp menjél vissza kontrollra .
Én is azt mondom, nem egy szép sebészi munka! :-( De nincs gyulladás, fertőzésnek jele, tehát egészséges, csupán esztétikailag van vele probléma.
Most, hogy fokozatosan újraindulnak a szakorvosi ellátások menj el kontrollra! Az sem rossz ötlet, ha megmutatod egy másik dokinak. Budapesten, ill. környékén tudok ajánlani egy jó urológust privátban. (Nekem ő műtötte meg cukorbetegségből eredő szűkületemet. Választhattam a teljes és részleges metélés között, utóbbit kértem. Hosszadalmasabb beavatkozás volt, de nagyon esztétikus lett és kiválóan funkcionál.)
Szia!
Ránézésre egészséges, nincs gyulladás; viszont az tény, hogy nem a legszebben vágták. Gondolom nem magánban csináltattad.
Azok a kis duzzanatok lassanként fognak lapulni sztem kicsit, de nem teljesen (nekem is voltak meg maradt is egy kevés de nagyon kicsik)
Szóval sztem nézesd meg magánba, hogy mit lehetne kezdeni vele.
Országos szinten Dr. Fekete Ferenc egész ismert. Bár az tuti nem olcsó.
Igen, pontosan így vagyok ezzel én is. Csak nekem a dudorok sokkal durvábbak.
Mondjuk engem gyerekként műtöttek...
Ha tisztességes munkát akarsz, magyar orvosban ne bízz.
Évente 3X rendel Budapesten egy világhírű péniszsebész-tekintély, ő szokta azokat a hímvesszőket helyrehozni, amiket a magyar orvosok elcsesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!