Ilyenkor mi a normális?
Ma voltam urológián hogy körülmetéljenek. Az orvos azt mondta hogy nem biztos hogy kell a részleges körülmetélés, lehet elég ha csak a fékeket vágjuk el. Mondtam hogy legyen metélés mert az a biztos. Mikor felfeküdtem, nézte, hátra húzta, beadta az érzéstelenítőt akkor össze vissza rugdolóztam, mert érzékeny volt és ilyen reflex szerű rángásaim voltak. Azt mondta legyen inkább a fékek átvágása mert így hogy ugrálok nem lehet rendesen megcsinálni. Legközelebb ad valami gyógyszert előtte ha nem lenne elég a fékek elvágása. Beleegyeztem. De nem tudom most mit kéne érezzek. Lassan megyek fürödni, hátra húzhatom a fitymát és moshatom nyugodtan? Azt mondták hogy moshatom meg kamillázzam, de gondolom ezeket fityma hátrahúzással értették. Meg valamit vart is de nem tudom mit. Meg nem látszik semmi, de félek hozzá nyúlni, mert nap közben volt hogy éreztem valami olyat mint mikor varrt.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Hát ëcsém... ennyi észt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!