Hogyan csinálják a bemetszést a fitymánál? ÉS hogy folyik le amikor bemegyek a műtőbe? Hány injekció lessz? Érezni fogok vmit?
Hali!
Erről így infók nélkül nehéz nyilatkozni, de ha egy szuri lesz, akkor egy szuri lesz! Infúziót meg semmi értelme nincs kapnod, hiszen nem keringéssel ill. egyéb belsőszervi operációt hajtanak rajtad végre, hanem mindössze egyetlen ambuláns beavatkozást, amely néhány bemetszésből áll.
Kedves Kérdező!
Ha te írtál a >>privimre, akkor írtam neked választ! Nézd meg, és mielőbb reagálj rá, mert ha pénteken lesz a műtéted, akkor szorít az idő, és amint kivettem azt a kérdéseidből, nagyon izgulsz! Ha azonban képes vagy lehiggadni, majd egyetlen helyre koncentrálni, akkor talán segíteni is tudnék, de ahhoz először is nyugodj meg és higgadj le! Oké?
Ha te írtál nekem, akkor nézd meg a >>prividet. Ha nem te, akkor írj >>privit, és linkeld be ezt a topikot is, mert a rendszer magától ezt nem teszi meg, és vannak sokan, akik innen-onnan írnak, így aztán fontos lenne a témák alapján be kéne minden kérdezőt beazonosítani! Okés? :-)
Nyugodj meg! Segítünk, csak akkor egy helyre koncentrálj és nyugi! Oké? :-)
Üdv: EE
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!