Magömlés során fájdalomérzet a péniszben mitől lehet?
Figyelt kérdés
A húgycsőben érzek erős nyílaló fájdalmat ejukaláció során. Vizelés közben semmilyen kellemetlen érzés nem lép fel.
Mi okozhatja mindezt?
2020. máj. 3. 19:39
2/7 A kérdező kommentje:
24 vagyok, és nem igazán sok ez az alkalom.
Akiknek mondtam felfázásra gyanakodtak, de a vizelés nem jár fájdalommal, és nem is járkálok wc-re csak úgy, szóval ez nem hiszem.
2020. máj. 3. 19:49
3/7 anonim válasza:
Némi betegség (pl. gonorrhoea) vagy prosztatagyulladás is okozhat ilyet.
5/7 A kérdező kommentje:
Hát nemi betegség az nem hiszem, a párommal nincs ilyenünk, sosem volt, partnert sem váltogatunk.
A prosztata gyulladás nem alhasi lüktető fájdalomban nyilvánul meg? Ezek az alkalmi, a húgycsőben belülről szorító, nyílaló fájdalmak csak jönnek mennek. Tehát csak ejukaláció során van gondom, amúgy semmi.
2020. máj. 3. 20:33
6/7 anonim válasza:
Nekem is a prosztatagyulladás ugrott be elsőre, bár annak egyéb tünetei is vannak.
7/7 anonim válasza:
Urológiára azért menj el. Baktérium is lehet, nem feltétlen nemi betegség. De egy ondótenyésztés meg húgycső kenet vizsgálat nem ártana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!