Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Magömlés során fájdalomérzet...

Magömlés során fájdalomérzet a péniszben mitől lehet?

Figyelt kérdés

A húgycsőben érzek erős nyílaló fájdalmat ejukaláció során. Vizelés közben semmilyen kellemetlen érzés nem lép fel.

Mi okozhatja mindezt?

2020. máj. 3. 19:39
 1/7 anonim ***** válasza:
26%
Hogy tul gyakran csinalod.
2020. máj. 3. 19:45
 2/7 A kérdező kommentje:

24 vagyok, és nem igazán sok ez az alkalom.

Akiknek mondtam felfázásra gyanakodtak, de a vizelés nem jár fájdalommal, és nem is járkálok wc-re csak úgy, szóval ez nem hiszem.

2020. máj. 3. 19:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Némi betegség (pl. gonorrhoea) vagy prosztatagyulladás is okozhat ilyet.
2020. máj. 3. 20:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Némi = nemi
2020. máj. 3. 20:02
 5/7 A kérdező kommentje:

Hát nemi betegség az nem hiszem, a párommal nincs ilyenünk, sosem volt, partnert sem váltogatunk.

A prosztata gyulladás nem alhasi lüktető fájdalomban nyilvánul meg? Ezek az alkalmi, a húgycsőben belülről szorító, nyílaló fájdalmak csak jönnek mennek. Tehát csak ejukaláció során van gondom, amúgy semmi.

2020. máj. 3. 20:33
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a prosztatagyulladás ugrott be elsőre, bár annak egyéb tünetei is vannak.
2020. máj. 3. 22:52
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Urológiára azért menj el. Baktérium is lehet, nem feltétlen nemi betegség. De egy ondótenyésztés meg húgycső kenet vizsgálat nem ártana.
2020. máj. 4. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!