Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ejakuláció során barnás-szürké...

Ejakuláció során barnás-szürkés ondó váladék, mitől lehet?

Figyelt kérdés
A szürkét a sperma természetes színére értem, ehhez társul a barnás/vöröses-barnás szín. Tudom, forduljak mihamarabb urulógushoz, illetve annak is tudatában vagyok, hogy itt senki sem orvos, nem tudtok konkrétumot mondani, de.. teljesen tanácstalan vagyok, illetve félek. Tudom, illetve remélem, hogy nem kell egyből arra gondolni, hogy terméketlen leszek vagy vagyok, de akkor is ijesztő a dolog. Mi lehet ez, mi okozhatja? Arra is gondoltam, hogy felfázhattam, de a vizeletűrítéssel semmi gondom nincs, illetve ejakuláció során sem érzek semmi különöset, viszont utána nap közben olyan égető, viszkető érzést érzek a húgycsövemben. Van barátnőm, de nem szexeltünk még. Olyat olvastam, hogy előfordul, hogy ejakuláció során elpattan egy ér, és esetleg azt érzem, hogy "gyógyul", de nem élénkpiros, hanem barnás színű. Mi lehet ez? Mi okozhatja? 19/f

2019. dec. 27. 13:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Amit látsz az nyilván vér, és az is nyilvánvaló hogy annak nem lenne szabad ott lennie. De vizsgálatok nélkül ettől többet mondani felelőtlenség. Egyáltalán nem biztos hogy nagy a baj, de irány a doki, minél előbb.
2019. dec. 27. 13:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Húgy úti probléma is lehet.Apró vesekő távozása is okozhat ilyet.Figyeld meg 1-2 hétig,ha nincs változás akkor menjél urológia. 1-2 esetből a doki sem tud sokat megállapitani .
2019. dec. 27. 13:25
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. Ugye ez még nem azt jelenti, hogy terméketlen lennék? :/
2019. dec. 27. 13:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, természetesen nem jelenti. Szórhatod a pénzt óvszerre továbbra is.
2019. dec. 27. 13:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Vesekő,vesehomok.Az orvos többet tudna mondani.
2019. dec. 27. 14:19
 6/7 Ypszilon1980 ***** válasza:

Lehet gond, hogyne, miért vársz vele? Egy gyulladás miatt, ha sokáig fennáll, attól lehetsz terméketlen.

Egyáltalán nem normális, hogy ilyen, én is sokat voltam felfázva, volt vesegondom is, de sosem volt ilyen problémám. Orvos viszont neked tud konkrét válaszokat adni erre megfelelő vizsgálatok után.

2019. dec. 27. 17:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Koronavírus
2020. febr. 11. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!