Lefele görbülő péniszről?
Figyelt kérdés
Hello! A péniszem lefele görbül kb 40 fokban. Tapasztalatokat kénék elsősorban az egyenesítő műtétről, (aki már esett át rajta vagy tud valami biztosat róla, pl mekkora rövidülés várható) arról, hogy ilyen foku görbülettel milyen a szex, pl ha hátulról hatolok be (pl kutyapóz, elvileg a lefele görbülővel hátulról a jó) vagy ha előröl (pl misszionárius póz). Ti megműttetnétek a péniszeteket ha ennyire ferde lenne mint nekem? Lányok válaszát is szívesen fogadom.2020. ápr. 27. 10:33
11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztató válaszokat, ment a zöld.
2020. aug. 3. 22:56
12/18 anonim válasza:
Az előttem nyilatkozóknak igaza van.Ne műttesd meg.
13/18 szamo77db válasza:
Szerintem sem kellene megműttetni.
14/18 anonim válasza:
Világ legnagyobb problémàja :D
15/18 Angel3000 válasza:
Szia! Sajnos ez egy probléma, ami mellett nem szabad „elmenni“. A Peyronie-kòrt , azaz a pénisz görbûletét a himvesszô kötôszövetének megvastagodàsa okozza. Ez a tûnet eleinte, csak merevedéskor làtszik. A pénisz görbûletét gyulladàs okozza, de ennek a gyulladàsnak az oka és eredete ismeretlen. Néha magàtòl gyògyul, de akàr mûtéti beavatkozàs ra is szûkség lehet. Ez a betegség nagyon ritka! Minden jòt!
16/18 anonim válasza:
Gondolom nem műtetted meg. Azóta ezzel a setuppal sikerül azért csajozni? Nekem is ilyen, de szerintem nehézkes vele a szex és csak 1-2 póz lehetséges.
17/18 anonim válasza:
Volt egy pasi, akinek hasonló görbülete volt. Nekem nőként nem volt annyira jó. De a leírtak alapján másnak meg pont ez ad jobb érzést. Szóval szerintem csak akkor műttesd meg, ha az téged zavar.
18/18 anonim válasza:
előző: kutya pózba se volt jó? elvileg a felfele görbülő az tud kellemetlen lenni kutya pózba, de a lefele görbülő az meg pont akkor tud jó lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!