Barátnőmtől HPV fertőzést kaptam. Mit tudok tenni ezután?
Figyelt kérdés
Biztos tőle kaptam el, mert rajta kívül nem volt mással nemi kapcsolatom már több mint 1 éve. Elmondása szerint nagyon szolid, önmegtartóztató nemi életet folytatott előttem, és ő sem érti ezt, de akkor hogy lehetséges?
A dokim szerint a HPV-t (humanpapillomavírus) főleg a nők terjesztik és nagyban hozzájárul náluk a méhnyakrák kialakulásában is.
2020. márc. 9. 09:39
1/4 anonim válasza:
A hpv egy igen elterjedt betegség, az emberek 80%-a fertőzött, jó részük nem is tud róla. Te is hordozó lehetsz akár évek óta...
2/4 A kérdező kommentje:
#1 Én mégis megtudtam úszni eddig... Gyakran járok vizsgálatokra, ha az lettem volna már kiderült volna.
2020. márc. 9. 09:54
3/4 anonim 

válasza:

Mit tudsz tenni, turbózod ezerrel az immunrendszeredet, nyomod a D és C vitamint, grapefruitmag kivonatot, propoliszt stb. nekem az orvos ilyen vényre kapható immunerősítőt is felírt. Lehetőleg csak gumiban szexeljetek, hogy ne fertőzzétek oda vissza egymást. Így egy éven belül le kell hogy küzdje a szervezeted, érdemes 3 havonta elmenni szűrésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!