Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi történt a farkamal?

Mi történt a farkamal?

Figyelt kérdés

szakszerű vagy tapasztalt válaszra lennék kíváncsi

nem rég volt a barátnőmmel egy aktusom. fityma szűkületem van de még nem mentem el operáltatni. Erőltettem a fityma nélküli szexet (nagyon nehezen megy le). végülis mindig le ment és eddig nem volt baj de most, felpuffadt egyszerűen a fitymám alsó része! nem olyan nagyon durván de nem valami szép és egy kicsit fáj is. szóval nem tudom mi lehet benne vér vagy víz(hólyag) vagy vlm más.de mintha lenne benne vlm folyékony cucc...

sz egy puffadás vagy hólyag a fityma alsó részén. mi lehet az??? és mit kell csinálom, elmúlik?

2010. júl. 24. 18:58
 1/4 anonim válasza:
talán menyj minnél előbb dokihoz.
2010. júl. 24. 19:05
 2/4 anonim ***** válasza:
körülmetélés... :S
2010. júl. 25. 14:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem gyulladás van a fitymád mögött, amit te nem látsz.

Okvetlen menj dokihoz, mert ezzel nem jó játszani.

2010. júl. 25. 16:37
 4/4 anonim válasza:

Ez nem játék ....

Amikor észrevetted hogy fitymaszűkületed van már akkor ajánlatos lett volna minél előbb elmenned orvoshoz..

Nem nagyon tudom hogy mi lehet ez ..mindenképpen fordulj orvoshoz....

2010. szept. 4. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!