Hogyan zajlik a fitymaszükületi műtét? És meddig fog fájni? És hogy csinálják?
A teljes körülmetélés nekem sok rosszat hozott, a makk ki van száradva extrém módon, kérges tapintású, foltos, ronda.
Bőrhíd van a makkon, ami merev állapotban feszül tehát fáj.
Varratok, hegek nyomairól már nem is beszélek.... meg arról, hogy mennyi rossz ért emiatt már pici koromban öltözőkben
Elég ennyi, vagy soroljam még?
Nem, nincs... gyerekkoromban a Heim Pálban úgy látták "jónak", ha levágnak mindent, mert akkor majd jó lesz. Hát, nem lett.
Növesztek előbőrt, vagy nem is tudom, hogy hívjam, "pót-előbőrt" és akkor majd nem úgy nézek ki, mint egy nemibeteg és akkor vélhetően nem fogja feszíteni a bőrhíd a makkot merev állapotban, majd akkor keresek partnert magamnak, mert eddig csak segítséggel (valamit, vagy valamiket beszedtem hozzá) tudtam szeretkezni, de abban se mindig volt sok köszönet
Ez kb egy év lesz, de már megvan a módszer szerencsére, remélem, beválik :o
Remélem, azért 3-4 évet nem fog igénybevenni, én már nem is vagyok tini sajnos :(
Én úgy hiszem, talán egy év alatt már nő majd annyit, hogy azért a nagy részét a makknak már takarja, nekem már az is nagy eredmény lesz, sokat fizetnék érte, ha már most ez lehetne :(
No de mindegy, türelem, megvárjuk...
Sok sikert neked is!!! Fiatal korban a bőr is jobban nyúlik talán....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!