Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szmegma, illetve végbél...

Szmegma, illetve végbél nyílás környékén hasonló anyag, össze függhet?

Figyelt kérdés
Régebben észre vettem hogy "hátul" is mint ha hasonló lenne, de nem volt durva, szóra sem volt érdemes, de most, fürdés után észre vettem hogy ott is volt hasonló anyag. Lehet ez össze függés a szmegmával? Orvos kilőve, mi okozhatja ezt?
2020. febr. 10. 05:46
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Péniszen lévő "pattanás" szerűségekkel összefüggésben lehet? Régóta ilyen, plusz úgy hallottam sok embernek ilyen és ez nem probléma és nem is fertőző, csak gondoltam rákérdezek, hátha valaki tudja :)
2020. febr. 11. 02:52
 12/13 Ypszilon1980 ***** válasza:
56%
Ha a makk alján a fehér apró pöttyökre gondolsz,ami nyugvó,akkor az teljesen normális. Viszont,ha váladékozik,vagy vörös,fáj,viszket,stb. akkor probléma,az orvosi dolog.
2020. febr. 11. 05:59
 13/13 A kérdező kommentje:
Arra is, illetve a bőrön is, de az is kb ugyan az, volt amit régen "ki tudtam nyomni" mert nagyobb volt, viszont az már szerintem az aknéval volt összefüggésbe
2020. febr. 11. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!