Szmegma, illetve végbél nyílás környékén hasonló anyag, össze függhet?
Figyelt kérdés
Régebben észre vettem hogy "hátul" is mint ha hasonló lenne, de nem volt durva, szóra sem volt érdemes, de most, fürdés után észre vettem hogy ott is volt hasonló anyag. Lehet ez össze függés a szmegmával? Orvos kilőve, mi okozhatja ezt?2020. febr. 10. 05:46
2/13 A kérdező kommentje:
Inkább a túl sok ülés, esetembe. Szerintem.
2020. febr. 10. 12:53
3/13 Ypszilon1980 válasza:
Az nem okoz ilyen váladékozást.
4/13 A kérdező kommentje:
Ezek szerint szimpla alaposabb mosás?
2020. febr. 10. 15:17
5/13 Ypszilon1980 válasza:
Alaposabb és többször sima szappanos vízzel.
6/13 A kérdező kommentje:
Megfogadom, köszi ;) Azt hittem az eddigi elég volt.
2020. febr. 10. 15:56
7/13 Ypszilon1980 válasza:
Azt azért hozzáteszem, hogy én csak azt tudom amit leírtál ide, nem láttam, nem tudom a részleteket, nem tudom milyen időnként fordul elő, időszakosan vagy állandóan.... ergo, ha nem múlik el pár hét alatt, akkor orvoshoz mindenképpen el kell menni. Egyébként lehet mosószer vagy öblítő allergia is. De látatlanba ezt elég nehéz megítélni.
8/13 A kérdező kommentje:
Ma nem volt olyan, mióta lemostam. Orvoshoz semmi képp nem akarok menni. Szerintem egyszerűen az a baj hogy egész nap ülök, izzadok, stb
2020. febr. 10. 20:45
9/13 Ypszilon1980 válasza:
Ilyenkor a legjobb gyógyír a sima szappanos langyos víz.
10/13 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2020. febr. 10. 23:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!