Mi ez az egész a körül, hogy merev pénisszel pisilni kihívás, nehézség?
Rengeteg embert látok vagy mémeket arról, hogy merev pénisszel való pisilés "szörnyű" ami szerintem egyáltalán nem igaz.
Bennem sosem fordult ez meg, de pisiltem már így és tény és való hogy kicsit másabb de semmi különös nincs benne és megoldható. Ugyanúgy lehet célozni csak szokatlan érzés lesz számomra legalábbis. Kicsit meghökkentőnek tartom, hogy ez mások számára "szörnyű".
Mi ebben olyan nehéz? Attól hogy áll nem egyenesen felfelé és mozgatható is. Vagy ez olyan, mint a hajszál? Minél rövidebb annál inkább az égnek áll?
Anatómiai okból nem lehet,vagy csak nagyon megerőltetve .
Akinél ez nem igy van ,ott valami probléma van .
2020. jan. 23. 12:19
6/8 anonim válasza:
Mi a kérdés?
2020. jan. 23. 15:42
7/8 anonim válasza:
Egy igazán kemény erekciónál nálam is az van, hogy elég nehezen jön ki, van hogy olyankor állva egyáltalán nem is tudok WC-zni, mert annyira össze-vissza jön, meg ülve is erőltetnem kell. Jó legtöbb esetben, mikor azért nem olyan kemény pl. egy szex vagy maszti után simán megy mindenhogy. Am szerintem ha valaki napi szinten él át orgazmust, annak nagyon ritkán van annyira megmerevedve, hogy a pisilés gondot okozzon(még szex közben sem), lehet, hogy ezért nem éltél még át ilyet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!