Lehet merev pénisszel pisilni?
Figyelt kérdés
2009. febr. 26. 18:14
3/16 anonim válasza:
A barlangos testek összenyomják a húgycsövet, ezért teljesen merev pénisszel szinte lehetetlen. Bár én nő vagyok, el tudom képzelni, nem lehet vidám..
4/16 anonim válasza:
Már miért ne lehetne???az előttem író pedig hülyül!Mert "ki van párnázva"a húgycső, hogy ne nyomódjon össze!
5/16 anonim válasza:
Nos tehát tisztelt 2. és 4. negyedik férfitársam. A feladat a következő: megkérni a barátnőt/kezet, hogy kezdje meg azon folyamatot, melynek kiteljesedése egy adag spriccben végződik. Lövöldözni nem ér, még előtte abba kell hagyni a folyamatot. Megvan? Akkor irány a toalett! Tessék vizelni lankadás nélkül! Ugye?
(Első, szintén férfi válaszoló)
6/16 anonim válasza:
simán lehet
az más kérdés, hogy hová harmatozik a szökőkút :)
7/16 anonim válasza:
ha ki akarod festeni a falat pisivel, akkor lehet
8/16 anonim válasza:
lehet csak gyakorolj meg talán nem talpon állva. :S de mereven lehet.
9/16 anonim válasza:
Naná hogy lehet. Reggelente mikor wc-re megyek...majdnem mindig merev...aztán ha nem tudok mit kezdeni magammal akkor csak úgy megy a pisilés. Legegyszerűbb ilyenkor a mozsdóba elvégezni a dolgod :D
10/16 anonim válasza:
Lehet, csak nehéz állva pisilésnél jó helyre célozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!