Intim szörtelenítés? Hogyan?
Ha ennyire érzékeny akkor kipattogás ellen a legjobb ha hajbalzsammal öblíted le (nem vicc), aztán pedig miután óvatosan szárazra törölted jól be kell hintőporozni egy két napig amíg megnyugszik a bőr.
Az pedig, hogy ki hogyan végzi, érzékenységtől függ.
Valaki bírja a gyantázást is, valaki csak a szenzitív szőrtelenítő krémet (bár intim területre nem ajánlják a gyártók), van aki pedig egyszerűen leborotválja.
Valóban nem a legegyszerűbb tevékenység rendben tartani az intim szőrzetet, ami nálam például egészen konkrét határokkal bír, mert nem összefüggő szőrfelület borítja a hasamat, combomat körülötte. (A hasamon pl egyáltalán nincs szőr.)
Legtöbbször elektromos testszőrnyírót használok, de volt már példa a szőrtelenítő krém, illetve a hagyományos borotva és a gyanta bevetésére is. Nekem az első vált be leginkább, azzal szőrtelenítek legtöbbször.
Nem gáz, ha borotválod, de ha kipattogzol tőle, más módszert kell keresned vagy nagyon "kímélő üzemmódban" és körültekintően alkalmaznod a borotvát.
"Divatos szőrök"? Nem tapasztaltam, hogy ebben fellelhető lenne valami uralkodó trend.
én rövidre szoktam vágni szakállvágóval
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!