Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkület miatt gennyes...

Fitymaszűkület miatt gennyes fitymagyulladásra mit tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
Most ne mondjátok urológushoz Én biztos nem megyek, 26 éves vagyok és súlyos gyerekkori fitymaszűkületem van sajnos, a pisi is nehezen jön ki ijesztegettek már vese betegséggel is, de én ezt azért nem hiszem. Muszáj most kezelnem a dolgot mert gennyes lett betadinos áztatás jó lehet erre?
2020. jan. 19. 13:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Te tiszta hülye vagy.
2020. jan. 20. 10:35
 12/16 A kérdező kommentje:
11. Miért lennék hülye? Te sem mennél tuti...
2020. jan. 20. 11:11
 13/16 anonim ***** válasza:
Több ezer férfi jár urológushoz és több ezer nő nőgyógyászhoz. Nem a könyvesboltban kell mutogatnod, vagy a hentesnél,hanem olyan helyen,ahol tudnak rajtad segíteni. Persze vannak emberek,akiken nem lehet segíteni,mert elzárkóznak előle.
2020. jan. 20. 11:37
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
11. vagyok. Hidd el én elmentem amikor baj volt, azóta meg vigyorgok az ilyen hülye piskóta gyereken.
2020. jan. 20. 20:29
 15/16 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, tavaly, 29 évesen voltam urológusnál, körülmetéltek, azóta nincs semmi bajom. Úgyhogy ennyit arról, hogy mit hogy nem lehet megoldani :) Szerintem te csak félsz. Nem szégyen, de azon felül kell emelkedni valahogy.
2020. jan. 22. 10:51
 16/16 Slowrider ***** válasza:
Egyetértek a 15. hozzászólóval. Én nemrég csináltattam meg és minden ok.
2020. febr. 6. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!