Miért ilyenek az orvosi vizsgán?
Reggel orvosi vizsgára mentünk az osztályomban.
1 doktornő és 1 nővérke nézett át minket, de szinte mindenben csak a bajt látták.
Először a súlyt mérték.
186 cm vagyok és 70 kg
Egyből beleköttek hogy fel kéne szednem 10 kilót, hogy ne legyek ilyen vékony. "egyél sokat"
Ezután a vérnyomásom 140/80 volt, amire felsóhajtott hogy ez nagyon magas, jelentkezzek vele a háziorvosnál.
Ezután gerincferdülést is említett, pedig totál jó a tartásom, sose fáj a hátam, sokat úszok, stb...
Ezután egyesével mentünk be az orvoshoz, nadrágban póló nélkül.
Itt még meghallgatta a szívverést, ami után felálított és közölte hogy nagyon szűk a farmerom, dobjam el, mert káros az egészségre.
Itt már nagyon elegem volt belőle.
Ezután megvizsgálta a nemi szervemet, amire nem mondott semmit, viszont ismét elkezdett fintorogni hiszen borotválkozás közben pici sérülést szereztem.
Épphogy látszódott h kicsit megvágtam a borotvával.
És azt mondta hogy ilyen fiatalon mégis minek szőrtelenítek?
Ezután mondta hogyha szeretném akkor még kitölthetek egy önkéntes kérdőívet...
Kitöltöttem. Főleg a betegségekről és a védekezésről voltak kérdések.
Miután odaadtam neki mondta hogy mehetek, öltözzek fel, közbe ő átolvasta hogy miket válaszoltam.
Amit alapból nem éreztem jogosnak, hogy miért olvassa el.
És már épp köszöntem volna el, kérdezte hogy miért vagyok ilyen felelőtlen, hogy ilyen fiatalon már 3 partnerem volt. (kérdés volt róla)
Erre csak annyit mondtam hogy na viszlát és kimentem.
Komolyan mégis miért kötnek bele mindenbe, miért ilyenek?
16/F
Egyébként a testvéremék ma reggel voltak.
Ezt sem értem hogy miért szombaton kell?
És ők már végzősek 18 évesek.
Ő is panaszkodott, a személyleírás amit adott a doktornőre teljesen egyezik, tehát szinte biztos hogy ugyanaz vizsgálta meg őket :D
Rá is mondta hogy nagyon vékony vagy, miért nem eszel többet? :D
Ő 190 cm, és 68 kg
Vérnyomásra, gerincre neki nem mondott semmit.
Látásra mondta a testvérem hogy kontaktlencséje van, de az orvos akkor is elvégezte vele a látás vizsgálatot.
Ami kicsit fura, de persze jobb biztosra menni xdd
Ők is egyesével mentek be, és nekik is megnézték a herét, a hímvesszőt, makkot, fitymát úgy mind nekem is...
Viszont a testvérem fel volt háborodva hogy nem is viselt kesztyűt, csak a végén megmosta a kezét, ami azért higiéniai szempontból nem biztos hogy a legjobb.
Neki mondta hogy minden rendben van, és megkérdezte hogy ő divatból szőrteleníti az intim területét vagy a barátnője kéri?
A testvérem csak annyit mondott rá hogy mert nekem így jó, amire az orvosnő azt mondta neki hogy jó-jó, csak mert szerinte felesleges a fiúknál ez az őrület h mindenüket borotválják.
A testvérem mondta hogy hát igen a kezet, lábát ő se borotválná, amire az orvosnő azt felelte hogy régen se az intim területet, se a hónaljat nem borotválta senki, szerinte most is felesleges.
Neki is ajánlotta a kérdőívet, ki is töltötte, amire az orvos mondta hogy öltözhet, és persze nála is elolvasta, de nem mondott rá neki semmit, csak adott neki 2 darab óvszert, hogy fő a biztonság, egyébként az egész fiú kapott az osztályukban.
Na szóval ennyi, szerintem csak egy fontoskodó, unatkozó asszony volt, de jólvan, túléltük...

A látásvizsgálatot megcsinálják szemüveggel,kontaktlencsével is.. hogy lássák,megfelelő-e a dioptria. Szerintem ne erőlködj,fektesd másba a hisztit.
És egy 18 éveshez máshogy fog állni szexualitás terén,mint egy 16 éveshez.
Attól még húzhatott volna kesztyűt.
Illetve nem tudom miért volt fennakadva evvel a szőrtelenítéssel.

Nem vagyok az :D
Csak hirtelen nagyon felidegesitett.
Főleg hogy olyanokat kérdez hogy minek borotválom a f_rkam...
Az ilyesmihez már tényleg semmi köze nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!