Ez normális, nem vékony?
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok,és a péniszem hossza 16,5cm a kerülete meg 3,5<- ez nem túl kicsi?2010. júl. 21. 09:47
1/9 anonim válasza:
Miért mindenki ezt kérdezgeti?
Van ennél jobb dolga is az embernek szerintem.
Nem, átlagos.
2/9 Beatrix17 válasza:
Az európai átlag 17 cm. Ez az adat vélhetően felnőtt férfikből lett leszürve!Tehát nem kell aggódnod!!
3/9 anonim válasza:
namost mérd még meg a térfogatát, a vérhányadosát , a szőrszálak közti távolságot, íveltségét és a szakítószilárdságát. csak ezen összes adatból tudjuk megmondani h GÁZ vagy e vagy sem.
4/9 anonim válasza:
átlag 17? ez hol álmodtad? a bizonyított átlag 13 centi mindössze
5/9 A kérdező kommentje:
De engem nem a hossza érdekel,hanem a vastagsága
2010. júl. 22. 13:25
6/9 anonim válasza:
elég nem-vastag. Érdemes lenne felkeresni egy urológust
7/9 anonim válasza:
Ezek a kérdések baromi fárasztóak!Persze,hogy vékony.Én a helyedbe elásnám magam!
8/9 anonim válasza:
Nem jol fogalmaztad meg a kérdést... A kerülete az nem lehet 3,5cm mivel az akkor ultra vékony lenne,amit kétlek.Amiről meg te beszélsz az a vastagsága-ami nem egyenlő a kerülettel.
Igen - a 3,5 vastagságu az elég jo!
Igaz nekem 4cm körül van,de ezen ne paráz mivel nem gond!
Jah és még 17 éves vagy,még vastagodhat is.
Ha érdekel még valami irjál,szivesen segitek!
Üdv
9/9 anonim válasza:
verd sokszor a péniszed és bedagad majd egyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!