Normális ha nagyon ritkán (kb 1 évente) egy nagyon vékony bőrréteg leválik a makkról? Utoljára kb tavaly volt ilyen, most is épp ez van, de semmi nem fáj vagy ilyesmi.
Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 15:42
2/8 A kérdező kommentje:
Igen,erre már énis gondoltam.:D Na de tényleg normális?
2011. jún. 7. 15:49
3/8 anonim válasza:
Nem, azonnal orvos.
Nekem is ilyen volt ekcéma
Egy nagy injekciòt döfnek a farkad tövébe aztán valahogy lekezelik
de a végén kötés kerül rá
Azt mondták idöben mentem mert rosszabb is lehetett volna
4/8 anonim válasza:
Utolsónak:
De ez évente van neki! Tehát bizonyos időközönként. Esetleg nem a meleg miatt van?
5/8 anonim válasza:
A komolytalankodást hagyjuk (itt az ekcémás beírásra gondolok). Egyszerűen az ember is levedli a bőrt mint minden más állat. Igen, a farkadról is, hiszen ott is van bőr. Igazából a legtöbb testrészedről lejön mikor megtörölközöl zuhanyzás után, csak nem veszed észre.
6/8 A kérdező kommentje:
Kösz!Hát igazából nem néz ki komolynak,múlt évben is volt és még nem súlyosbodott,élek is még.Ez is kb egy törölközéssel lejön.
2011. jún. 7. 16:11
7/8 anonim válasza:
Nekem is hámlik néha...mindenhol folyamatosan cserélődik a bőröd, nem kell beszarni.
8/8 anonim válasza:
Arra kell vigyázni hogy ne törölközz túl sokat, mert ahogy már említették a törölközéssel lejön a bőr, ha eltúlozzuk akkor meg teljesen akár el is tűnhet pl a kezünk ha túl sokat töröljük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!