Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A makkomon piros pöttyök...

A makkomon piros pöttyök voltak, de két nap után elmúltak. Most akkor ez mi?

Figyelt kérdés
miután lefeküdtem egy lánnyal, piros pöttyök keletkeztek, majd elmúlt két nap múlva.
2010. júl. 21. 01:50
 1/5 A kérdező kommentje:
ja és nem viszket, és nem is viszketett
2010. júl. 21. 01:52
 2/5 hkt78 ***** válasza:

kérdés, hogy a nyirokcsomóid is megvoltak-e duzzadva? Mert a szifilisznél az első tünet a nemiszerven kiütések-nyirokcsomóduzzanattal ami pár nap múlva elmúlik. majd úgy 4 hét múlva jön a második tünetkör amikor a tenyereden és talpadon kiütések lesznek, láz, levertség valamint a nemiszerven foltok jelennek meg. a harmadik kör ha valaki az elöbbiek ellenére sem megy el orvoshoz, ideg és szívrendszeri károsodás és az agy elfolyosodása amely halálhoz vezet. (lásd. Ady Endre)

Egyébként meg lehet egy gyors lefolyású fertőzés vagy csak a hölgy által termelt váladékot a te bőrőd nem díjjazta és kiütéssel reagált.

2010. júl. 21. 09:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Semmim nem volt megduzzadva.
2010. júl. 21. 14:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Nemtudom h neked is ez lehet e.. de mikor kisebb voltam, és fogalmam se volt a szexről, mindig az asztalnak nyomtam a fütyimet, ne kérdezd hogy hogyan.., és az tök jó érzés volt nekem akkoriban. Mivel érdekeltek az orvosos dolgok, sok filmet néztem annó 10 évesen ilyenekről.. Vmelyik nap pedig el voltam képedve, piros picike pöttyök jöttek ki a fütyimen... Még aznap este láttam egy oktafilmet, h elvolt záródva vmilye a nőnek.. erei vagy passz.. és nem jutott asszem vérhez v oxigénhez az a testrész.. , Nem lehet h nagyon szoritott ? Mert általába akkor szokott ilyesmi lenni.. bár nekem a fitymán volt mindez..
2010. júl. 24. 06:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Kaptál egy kis gombás fertőzést a csajtól.Nyugi semmi bajod sincs,de azért a csajt küld el a dokihoz,ha nem akarsz megint kiütéseket.
2010. júl. 24. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!