S. O. S! 16 évesen hererákom van?
Sziasztok. A mai nap fürdés közben észre vettem hogy a bal herém kb 2x akkora mint a jobb megtapogattam ès azt vettem eszre hogy az nem a here,de nem is mondanám folyadéknak,egy inas,mintha kis kötelek vagy maga az ondó lenne a zacskómba,de laikus vagyok lehet hogy az a folyadék,szoval megtapogattam aztan tapogatas utan kb visszaállt,utánaolvastam mert a fürdőbe egyből rávagtam hogy ez lehet hereràk,utánaolvastam és tenyleg mimtha folyadek lenne
-apro pöttyök herén sose voltak
-alhasi fájdalmak regebben voltak mostmar ugy kulonosebb alhasi fájdalom csak néha
-folyadék az szerintem ez
Eléggé parázok de az orvostol is,egyszerűn hànyingerem van az urulógiától ha fizetnének akkor se mennék vizsgàltatni,nyilvàn ha muszáj akkor muszáj
De e miatt most picit jobban fosok
Előre is köszönöm a segítséget
#9: egy dolgot kell megértened. Fiatal vagy, ergo a nemi szervedet nem csak pisilésre akarod használni a jövőben.
Lehet, csak apró gyulladás, ami antibiotikummal kezelhető. Lehet vízsérv.
De: ha nem kezeled, pedig kellene, később meddőséget, vagy impotenciát is okozhat.
A másik: te írtad a rákot. Nem lenne jobb kizárni?
Pár kérdés a doki részéről, esetleg megtapogatja, ultrahang. És nyugodtan alszol utána...
Ha gyulladás, kapsz antibiotikumot. És nem lesz komolyabb baj.
Hidd el, egy urológussal jobban jársz, mint itt a gyakori közönségével!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!