Ha szeretek "hokizni" ez normális és egészséges?
KedveS Kérdező!
Ez teljesen normális dolog! Vannak dolgok, amire azonban figyelni kell! Olvasd el a weblapomon a cikkeket! www.drszex.hu
Üdv: dr. Szalai Krisztián
Szia.Én nő vagyok de határozottan állithatom hogy normális dolog.Párkapcsolatban élek , nagyon jó a szexuális életünk.
De néha én is szoktam.:-)no nem hokizni.
Persze hogy normális és egészséges is!
Ezáltal megtanulod kezelni az érzéseket a farkadon. És az elélvezést is szokod. Csak arra figyelj mindig hogy ne 2-3 perc legyen mert etől kialakulhat egy nagyon zavaró dolog: a korai magömlés, ami azt jelenti hogy majd szeretkezéskor egy izgalmi állapotba kerülve rögtön elélvezel ami így lehetetlenné teszi a közösülést a partnereddel! Azt ajánlom próbáld meg legalább 10-15 percig és mikor úgy érzed "elmész" akkor mindig hagyd abba, szüneteltesd pár percig és aztán kezdheted ujból így legalább húzod az időt és nem fogsz 2 perc alatt elélvezni. Ya és mindig érezd magad biztonságba ne attól keljen félni hogy avalki rád nyit! inkább csukd magadra az ajtót és lazulj el...csak legyen valami alibi hogy miért zárkóztál be :) sok szerencsét a HOKIhoz
Csá, én még 12 éves vagyok .
Ilyenkor márt elkezdhetek hokizni ???
csá én is 12 éves vagyok és elkesztem hokizni én is 10-12 perc után soktam kilőkni a spermát barátnőm egyszer rá nyitot és pont akor élveztem el utána még le is szopta XD
nagyon jóóóóóóóóóóóó volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!