Házilag ki lehet szedni 3 kis varratot? (fitymafékműtét)
Ma lett volna a varratszedés, de a doki elfelejtett jönni.
9. napja van bent. Nem kellene már eltávolítani?
Mintha a csomó is lazult volna. Ki bírom azt bontani finoman? Nem felszívódó varrat.., nem is értem miért nem azt rakott. Vagyis úgy gondolom.
Irix-szel??? Jézusmária, normális vagy? :O
Akkor nem is csodálom ha hegesedik, ha ekkora szamárságot csináltál!
Sima Betadine krém vagy Tetran kenőcs, nem ilyen hülyeségek! :O
Úgy értettem a hegesedést, hogy begyógyult szép sima. Nem ilyen megvastagodott heg dudorok lettek :)
Az irix egyébként alkohol és rózsakivonat (ami regnerál, segíti a sebgyógyulást).
Ebben is gyulladás csökkentő van,meg fertőtlenitő is .
Semmit sem rontottál el .
Nem tudom, nem vagyok én se szakembere a témának itt.
Annyit tudok hogy ez mindenkinél másmilyen. Nálam pont jó az érzékenység, valaki más majd beleőrül az érzékenység okozta fájdalomba, valaki másnak meg érzéketlen. Szerintem ez is olyan lehet akár egy körülmetélés: két esélyes hogy jól sikerül vagy sem, vagy birod utána az érzékenységet vagy nem. Ezért sem egyformán jó megoldás mindenkinek az ami valakinél működik mert a másiknak lehet ugyanaz teszi tönkre az életét ez az a baj előre nem kiszámítható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!