Fitymafékműtét után?
Hallottam olyanokat, h valakinek műtét után a fityma hátul van, és csak a varratok kihullása után lehet a makkra visszahúzni.
Nos nekem ma volt, de nincs hátrahúzva a fitymám. Ez akkor orvosoknál eltérő?
Meg a pisilés az fájdalmas? Illetve kívülről érheti víz a fitymát? (Nem tudtam megkérdezni, mert amikor eljöttem már nem volt ott a doki, de holnap úgyis megyek vissza a zárójelentésért)
Köszi!
Nem is kell hátra húzva tartani.Olyanról is tudok ,műtét után a doki azonnal húzta is rá .Még be sem kötötte .
Kamilla teában áztasd naponta 3 x legalább 10 percet
Betadine oldattal fertőtlenitsed .
Jobbulást !
Nem lesz fájdalmas a vizelés ettől. A seb nagyjából 7 napig nagyon érzékeny, amit főleg tisztításnál zavaró. Utána pedig értelemszerűen egyre jobb.
Kitartás addig! :)
Nincs hátul a fityma, miért lenne? Normál állapotba visszaáll rögtön műtét után.
Pisilés akkor lehet fájdalmas, ha ráfolyik a sebre. Töröld meg rögtön wc papírral és akkor nem folyik rá.
Nekem is azt mondta a doki, h mossam le a váladékot a sebről vízzel, úgyh nem csak érheti, hanem érnie is kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!