Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szerintetek néhány férfi...

Szerintetek néhány férfi mosdóban miért nem tesznek válaszfalakat a piszoárok közé?

Figyelt kérdés
Nem túl igénytelen?
2019. dec. 12. 15:39
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
Jajj igen. Nekem is fura ez és fogalmam sincs, hogy miért nincs válaszfal.
2019. dec. 12. 16:00
 2/5 anonim ***** válasza:
69%
Nem sokat kell vissza menni az időben,mikor még piszuár sem volt,csak 1 le kátrányozott fal .Akinek nagyon kellet az eltudta a dolgát végezni .
2019. dec. 12. 17:23
 3/5 anonim ***** válasza:
76%

"Régen" A pesti belvárost leszámítva Magyarország bármely helyén fél perc alatt talált az ember bokort. Nem is voltak vécék se. Ahogy a kertes házban is illett kijárni a kert végébe.

Rohadt igénytelen, ezt nem lehet költségcsökkentésre fogni. Néhány pecsfétises meleggyereknek tetszik, azoknak se mind, másnak meg pláne nem. Szerintem aki elgondolta, az valami nevelési szándékú idióta volt, aki állandóan csapatszellemről meg a "mai fiatalság nem volt katona, de majd ő jól gatyába rázná őket" típusú lelkivilággal rendelkezik, meg nulla diszkrécióval, érzékenységgel, érzelmi világgal. Feküdjenek csak 30-an egy szobában, ne legyen semmi intimitás! Van egy réteg, akinek ez mániája.

Ez pontosan ugyanaz a kategória, minthogy újból visszaforgatták négyesülésbe meg a sötét középkorba az egész MÁV-ot, hogy neveljék az embert, hogy tessék ott szocializálódni, közbe meg az emberek 70%-a a pokolba kívánná a szembeülőt. (A másik 30%-meg már átült autóba.)

Hidd el, innen fúj a szél, ennyire még a melegek sem őrültek.

2019. dec. 12. 22:02
 4/5 anonim ***** válasza:
80%
Mondjuk én ezen még sosem gondolkoztam. Bemegyek, elvégzem a dolgomat, sosem nézelődök,mert nem érdekel a másé, azt sem vettem észre,hogy engem nézne valaki...le is hugyoznám, vagy elverném, szóval nekem tök mindegy.
2019. dec. 13. 07:39
 5/5 anonim ***** válasza:
71%
Én eleve nem is használok piszoárt.
2019. dec. 13. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!