Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért érzi magát néhány férfi...

Miért érzi magát néhány férfi kellemetlenül a mosdóban, ha a takarítónő is bent van?

Figyelt kérdés
Amikor bemegy Ő sem szól előre semmit, csak szimplán bejön. Ha akarná, bezárhatná addig a mosdót. Szóval én nem zavartatom magam, simán használom akár a piszoárt is. A rendesebbek mondani is szokták, hogy pisilni nyugodtan mehetek. Miért zavarná az, ha látja ahogy terpeszben állok?
2017. dec. 18. 19:40
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Én eléggé zavarba jönnék, ha egy férfi takarító bejönne miközben nyilvánosan pisilek. Bár én nő vagyok de, ha fiú lennék szerintem a piszoárnál sem mernék vizelni, túl szégyenlős vagyok. De kinek mi.
2017. dec. 18. 19:54
 2/8 anonim ***** válasza:
pl gyárakban simán bemennek kopogás nélkül a takarítónők, először nekem is furcsa volt, de a őt nem zavarja, akkor engem miért zavarjon. Ha a takarítőnő előbb már bement, akkor megvárom míg kijön, de ha ő jön be utánam, akkor nem fogok egyből kirohanni.
2017. dec. 18. 20:48
 3/8 anonim ***** válasza:
én kifejezetten élvezem,olyankor még beszélgetek is a takinyanyával.
2017. dec. 20. 18:18
 4/8 anonim ***** válasza:
50%

Mert a wc-zés tök intim dolog,főleg ha nagy dolgot végzel tegyük fel.Azért ott egy ellenkező neműnek nem kellene mászkálnia mialatt vízelsz.

Van aki ha közvetlenül mellé állnak akkor sem tud vízelni,nem hogy egy nő ott kotlik éppen.

Én is gyárban dolgozok és érdekes módon kopogtat nálunk a takarítónő.

2017. dec. 22. 12:58
 5/8 anonim ***** válasza:

" én kifejezetten élvezem,olyankor még beszélgetek is a takinyanyával."

Kikérem magamnak, nyanyának nevezd a takarítónőt.

2018. ápr. 19. 07:06
 6/8 anonim válasza:
100%
Hát en pl szeretem ha bemt vannak .
2019. márc. 24. 08:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Mindig kopogtam, nem csak a mutató ujjammal. Ökölbe szorítottam a kezem, és így kopogtam. Rendesen hallható volt.

Nem dörömböltem!

Nem csipáztam ha jöttek wcre mikor takarítottam. ffi wc...

Többen beosontak a fülkébe, mikor épp ott voltam.

2019. márc. 26. 20:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Mert nekik ki van írva h mikor takarítanak
2020. aug. 9. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!