Fitymafék műtét, vagy inkább körülmetélés?
28 éves férfi vagyok, eddig nem okozott gondot a fitymafékem, szexnél sem, csak néha húzódott kicsit az elején...
Mostanában viszont jobban feszül, kényelmetlenebb. Van időpontom urológiára, de olvastam, hogy ilyenkor általában fitymafék műtétet végeznek, viszont sok helyen javasolják, hogy jobb a teljes körülmetélést választani. Véleményekre, tapasztalatokra vagyok kíváncsi, hogy ha csak a fitymafék műtét indokolt, akkor is érdemesebb e hosszú távon a körülmetélés mellett dönteni. Utóbbi nem e rontja a potenciát, az érzékenység csökkenése miatt.
1. Lézeres fék átvágás a legrosszabb amit tehetsz rövid fék esetén
Indokok:
-A lézersugár roncsolja a körülötte lévő szöveteket, megkeményednek, érzékenyek lesznek. Merevedéskor, ezek a részek feszülni, fájni fognak.
Fekete Feri vett egy sokkmilliós lézeres gépet, annak a borsos árát vissza kell valahogy hozni.
2. Fék átvágás, szintén nem a leg emberségesebb megoldás. Mindenki döntse el magának, nézzen meg egy videót, milyen barbár dolog is ez.
3. Frenulum tying(fékalávarrás) Ez a legjobb módszer amivel a problemát meg lehet oldani, nem okoz nyílt sebet amit össze kellene varrni, mint a fék átvágás, meg nem károsítja a körülötte levő szöveteket.
Beletesznek a fékbe pár varratot, amitől a fék meggyengül és magától lemálik.
Körülmetélés annyi ”haszna” van, hogy csökken majd a makkod érzékenysége. De azt anélül is tudod fejleszteni.
Féket és a metélést együttesen akkor végzik el,ha teljes metélés van.Forditva értelmetlen lenne .
Semmiféle metélésnek ne dőlj be,mert itt annak nagy támogatottsága lehet .
Féket teljes egészében el kell távolitani,mint ahogy régen is csinálták .Az az orvos aki nem lusta így végezni,ma is igy csinálja .
Amelyik meg lusta ,átvágja ,2 varrat bele,aztán start haza .2 hónap mulva mg panaszkodik a fiú,sajnos most sem lett jobb.Azért nem,mert a fék nem gumiból van,hogy nyúlni tudjon !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!