Körülmetélés után honnan tudom hogy a seb elfertőződött?
17 éves vagyok, 3 napja volt teljes körülmetélésem (fitymaszűkület), az orvosom azt ajánlotta, hogy baneocin kenőccsel minden wc-zés után, most a makkom alatt fel van duzzadva körbe végig, az egyik kérdésem ez is lenne hogy mikor fog ez a duzzanat elmúlni?
A másik hogy ettől a duzzanattól bekötni sem tudom szinte csak nagyon nehezen a sebet, és ez persze nem a legkellemesebb érzés szintén.
Fő kérdésre visszatérve, olvastam hogy a sebet kamillázni kell.., de nekem ezt az orvos egy szóval nem mondta, de valóban félek hogy lepisilném és akkor elfertőződik.., de milyen jelei vannak az elfertőződésnek, tehát miből állapíthatom meg hogy igen ez el van fertőződve? És ha így lenne mit kell tennem vele hogy rendbe jöjjön?
A válaszokat előre is köszönöm!
Nincs elfertőződve!
Ha ellenne nagyon piros duzzadt csíkozódott lenne
és zöld trutyi folyna belölle.
Engem 19-én metéltek körül,
Nekemis az orvos a baneocin sandoz kenőcsöt javasolta, nekemis ugyan ezek voltak a tünetek kétnap után a kötést levettem hogy szellőzzön a seb!
Nyugi hejrejön !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!