Hogyan éljek teljes értékű életet kis mérettel?
Alig 8 cm erektált állapotban, a vastagsága is elmarad az átlagtól. A merevségével nincs baj, de a kapcsolatmegtartó képessége elsősorban a méret miatt nagyon alacsony.
Sokat sportolok, hogy testi megjelenéssel kompenzáljak, illetve sokat használom a nyelvemet - bármennyire nem szeretem ezt a módját az örömadásnak - hogy meg tudjak felelni.
Van aki hasonló cipőben jár? Van olyan nő, aki így is el tud fogadni - vagy várni kell egy bő 10 évet, hogy elkeseresett, kihasznált nővel hozzon össze a sors, akinek már nem a szexualitás a prioritás?
22 F

Köszömöm a javasolt megoldást.
Már voltam szakembernél - a várható méretnövekedés elhanyagolható szintű.
Arra keresem a megoldást, hogy hogyan fogadható el és hogyan lépjek túl a "fogyatékosságon" és a kellemetlen érzésen a lányok előtt vagy akár a zuhanyzóban.

Gondolom a zuhanyzóba nem merev pénisszel mész...
Az meg hogy ernyedten mekkora nem jelent semmit, abból nem lehet megmondani hogy a tiéd kisebb hiszen egy vérpénisz akár 3-4x-esére is képes nőni.
Lesz olyan nő aki képes elfogadni, a 8 cm nem a világvége ettől sokkal kisebbek is vannak amikkel már valóban nem lehet semmit csinálni.

Ajánlom figyelmedbe a Thundersplace.org nevű fórumot, ha tudsz angolul közepes szinten mondjuk.
De főleg arra keress rá a fórumon kívül is, hogy "Jelq", és "jelq stretch". Egy nyújtásos technika. Persze körültekintően kell elkezdeni, de szerintem hatásos. A hossz nehezebb, de a vastagságban én értem el eredmény. (nem mértem a vastagságot, de nagy, bunkós makkom lett, amit szerettek a partnereim a múltban, és ma a feleségem is.)

Felejtsél el minden fizikai módszer általi növekedést .
Az igaz,ha az alhasban elvágnák a tartó izom szalagokat valamelyest kijjebb csúszna ,de problémádon semmit sem változtatna . A következménye viszont az lenne,merev állapotban is csak a cipődet nézné ,lógna lefelé .
Minden eddigi választ és javaslatot köszönök.
A plasztikai sebész ötletét elvetettem.
A kis méret ernyedt állapotban fokozottabban megmutatkozik - a zacsi "normál" méretű, ami a méretemet még inkább kisebbnek mutatja. Zuhanyzóban is gátlásokat okoz.

Ebben egyetértek: Orálisan kell többet és jobban nyújtanom. Gondolom, nem én vagyok az egyetlen, aki azért csinálja, hogy a partnernek jó / jobb legyen és nem azért mert ezt élvezi a legjobban.
Baj nincs vele, bár nem igazán szeretem csinálni - ennek ellenére ez az egyetlen mód, amivel tényleges örömöt tudok adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!