Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lehet így teljes életet élni?

Lehet így teljes életet élni?

Figyelt kérdés

Elsősorban idősebb férfitársaimtól kérdezném, akinek fitymaszűkülete van, műtét nélkül is lehet teljes életet élni? Gondolok itt természetesen a szexualításra is.

Gyanítom hogy ilyen szűkületem van, de műtétről szó sem lehet (már a gondolattól is rosszul vagyok).

A válaszokat előre is köszönöm!

2019. júl. 3. 01:44
 1/3 anonim ***** válasza:
48%
Tegye át valaki a mentális problémák kategóriába
2019. júl. 3. 01:57
 2/3 anonim ***** válasza:
54%
44/férfi vagyok, gyerekkoromtól figymaszűkületem van. Volt kb 5 barátnőm, és pontosan 2 feleségem, Soha, senki nem panaszkodott a péniszemmel kapcsolatban, beleértve engem is. Édesanyám, nagyon helyesen, nem engedte, hogy megszabdaljanak kis koromban. Felnőtkként meg eleve nem engedek senkit éles tárgyakkal a péniszem közelébe. Különben is hülyeség lenne abból levágni, amihez inkább hozzátenni kéne. Üdvözöllek!
2019. júl. 3. 07:05
 3/3 anonim ***** válasza:
45%

Végül is mindent lehet, amiképp az első hozzászóló esetében is történt. Kérdés, hogy érdemes-e.

A fitymaszűkület egy apró rendellenesség, amit egy apró műtéttel orvosolni lehet. Nem te teszel szívességet a világnak, hogy korrigálják a hibát, hanem a világ tesz neked szívességet, hogy ma már barbár módszerek nélkül is meg lehet oldani ezeket az apró problémákat.

Szerintem is mentális probléma a fő gond.

2019. júl. 3. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!