Milyen krémet használjak fordyce pöttyök ellen?
Semmilyen krémet.
A pöttyök - szerencsés esetben - idővel csökkennek, egyébként meg semmi gond azokkal, semmiben nem zavaró a létük.
Számomra házi praktika vált be és nagyon örültem neki.
Elkeserített ugyanis, hogy a péniszem tövénél elég jelentősen megjelentek a pöttyök, érezni is lehetett az egyenetlenségeket.
Szóval anno olvastam, hogy valaki fogkrémmel "szárította le" őket, ami nyilván nem egy az egyben szárítás, inkább mérsékli a pöttyöket.
Nekem szemmel látható az eredmény, és nagy mértékben javult.
Mellé mondjuk rendszeresen kenem különböző olajokkal, teafaolajos szappant használok.
Hm, érdekes ez. Én is elakartam tűnteni, annyira nem vészes, de akad jó pár az egész szerszámon.
De mostani barátnőm azt mondja, ő előtte még ilyet nem érzett, sokkal jobb érzés a szeretkezés, mint valaha eddig. Gondolkodtam és persze, szerinted miért vannak bordázott, teli püttyözött kondomok?
A Fordyce-pöttyök hátterében normális, de kivezetőcsatorna nélküli faggyú mirigyek túltengése-cystásodása áll.
Emiatt nem szabad nyomkodni őket, nem tudnak ürülni, begyulladnak.
Helyi kezelések teljesen értelmetlenek (a bőr alatt vannak, csatornájuk sincs amin keresztül a hatóanyagok fel tudnának szívódni).
Csak az égetéses módszerek lennének hatásosak, de heget hagynak - ahány égetett mirigy, annyi heg. Nem éri meg se szépségileg, se...
..."érzetileg". Nem betegség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!