Nickchannel32 kérdése:
Ki tudja meg mondani hogy ez mi? (borotválkozás után)
#bőrpír #Bőgyúlladás
2019. nov. 24. 02:25
1/5 anonim válasza:
Nem bírja a bőröd be van gyulladva. Az a som piros pötty mind gondolom a szőrszálaknal van. Keress mas megoldást nem mindenki bírja.
2/5 anonim válasza:
Rossz a technika, növés irányába borotváld amíg nagyon kicsi borosta nem lesz, utána ellenkezőleg, és ne maradjon bent szőrszál. Ez attól van hogy a szőrszál megszúrkálja a bőröd és ott begyullad..
3/5 anonim válasza:
After shavenek hazsnáld a Nivea sensitivet, amiben nincs alkohol (fehér flakonos). Ez nyugtatja a bőrt.
4/5 anonim válasza:
Jól áztasd be meleg vizes szappannal !, és hagyd puhulni. De lehet a borotvát is váltanod kell. Nekem a 3 pengés jött be. Megaztán neked kell kipróbálni hogy mit bír a bőröd, vagy mit nem szeret.
5/5 anonim válasza:
Vagy rosszul csinalod vagy rossz eszkozokkel vagy erzekeny a bőröd.
Hasznalj borotvahabot, elotte "áztasd" ki a bőröd, hogy puha legyen, tudod szárazon borotválni tényleg kellemetlen! Használj borotvalkozas utan valami nyugtató hatású aftershave-t es ne gagyi borotvákat használj (Gilette jó minőségű).
Vaaaagy ha ezek közül egyik se válik be, használhatsz borotvagépet, ez nem érintkezik közvetlenül a bőröddel, nem lesz utána kisbaba arcod, hanem mintha pár napos kis borostád volna, ezzel kiküszöbölhetsz minden kellemetlenséget, gyorsabb is! :)
Bocsi ha valamit rosszul írtam, nő vagyok de saját (nem arcon:D) es párom borotvalkozasi szokasait vettem alapul :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!