Mint nőknek a nőgyógyász, férfiaknak ki a "férfigyógyász"? (nemileg)
Sziasztok!
Az a helyzet hogy hónapok óta küzdök fertőéssel, én járok nőgyógyászhoz de nem segítettek egyelőre a szerek amiket felírt, és mindig akkor újulnak ki a tüneteim ha együtt vagyok a párommal-de neki nincsen semmilyen panasza és amikor kérdeztem az orvosom hogy a páromnak nem kéne-e kezelnie magát leintett hogy nekem nem olyan fertőzésem van hogy a páromnak is kelljen. Ráadásul a páromnak is mondom de óckodik hogy elmenjen és azt se mondta hova kéne fordulni.
Tehát én arra lennék kíváncsi hogy hordoz-e bármit amivel engem visszafertőz. Gumit nem használunk, fogamzásgálót használok.
Tehát mi az a szerv sztk-ba ahova mehet ilyen esetben? Urológia? Vagy miek hívják a "férfő nőgyószászt"?
Köszi előre is!
26L
Tehát annak ellenére hogy az orvosom azt mondta hogy neki nem kell használnia semmit- ráadásul rajta volt a gyógyszerezem amin felírt, hogy a partner egyidejű kezelése ajánlott.
Ezért nyomaszt az egész hogy mivan ha mégis ő fertőz vissza
Egyszerű: ha a párod fertőz, de nem hajlandó orvoshoz menni, sem óvszert használni, akkor nincs többé szex.
Bőr- és Nemigondozó Intézet volt régen a neve, ahova kéne mennie, de ha a háziorvoshoz elmegy a panaszaival, akkor az majd elirányítja a megfelelő helyre.
*ódzkodik!
A legtöbb férfi tünetmentesen is fertöz.
Ezért minden esetben nekik is szükséges a kezelés és amíg nem jöttük mindketten teljesen rendbe (nálad minimum fél év problémamentesség), addig feltélten óvszert kell használni.
A párodat az urológián tudják kivizsgálni, de gyóygszer-krémet a nögyógyász is fel tudna írni. (Ha erre nem hajlandó, akkor meggondolandó egy orvsocsere!)
A pároddal meg egyszerüen közlöd, hogy ha nem kezelteti magát illetve nem használ óvszert, akkor nincs szex!
lelkileg ott melyen belul vagysz erre az egyuttletre?
én vallom és hiszem, hogy minden problémánk lelki eredetü
kialakulhatott ez a "betegség" csupán azért, mert háritanál, de nem akarsz valamiért, inkább belemész a szexbe.
Ez lehet valami régi rossz emlék is, nem feltétlenül az adott partnerrel kapcsolatos, akár a nemiséggel mint olyannal is szex nélkül, valami tapasztalás, látvány, esetlegesen terhességtől való félelem, vagy a testeddel nem vagy jó viszonyban, és ezért.
szóval érdekesen vagyunk összerakva.
fentieket tapasztaltam is sajnos. Csak én nagyon későn olvastam a lélek-betegség kapcsolatról, igy már számomra késő bánat eb gondolat a mult :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!