Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Tarkófájdalom, de miért?

Tarkófájdalom, de miért?

Figyelt kérdés

Sziasztok, van egy elég kellemetlen problémám, ami nem tudom micsoda meg hogy miért van, remélem itt választ kapok. Nemrégiben elkezdett fájni iszonyatosan a tarkóm mikor maszturbáltam, azóta mindig mikor újra rákezdenék, újra előjön. Kb ez így van 3 hete, mikor elkezdődött vártam 1 hetet hogy hátha nem fog újra előjönni, de csak előjön és nem tudom miez, vagy mit lehet tenni. Egyáltalán milyen orvoshoz lehet fordulni ezzel? Bármiféle segítség jól jönne

Köszi hogy elolvastad

16/f

2010. júl. 18. 11:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyesmi problémám és nem tudom mi lehet ez, nekem olyan érzés mintha így kikéne roppantani a nyakam, de sehogy sem megy. De nekem magától is előszokott jönni, vagy épp fordítva mikor már befejezem.
2010. júl. 18. 13:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Célszerű lenne vérnyomást méretni, mert lehet, hogy magas. A felfokozott izgalmi állapot pedig emeli a vérnyomást.
2010. júl. 18. 19:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!