Miért fáj az elmúlt 5 napban egyre felizgultabb állapotban és orgazmus közben a fejem felső illetve a tarkom része? 21/F
Az elmúlt 5 napban ha a barátnőmmel csinálom ha egyedül végzek önkielégítést erős fájdalmat érzek ami lüktet és nagyon erős nyomást helyez a tarkomra illetve fejemre már már olyan szinten, hogy fognom kell és muszáj kimennem a levegőre mert annyira fáj és ilyenkor általában vörös lesz a fejem is és a vérnyomásom is megnövekszik(mértem 155/97).Gyulladásban van a mandulám kétszer volt tályogom amit kezeltek most nincs tályog csak a seb és a megduzzadt mandulám.2 hét múlva lesz a mandulaeltávolító műtetem.Lehet e köze a gócos mandulámnak a fejfájásomhoz orgazmus és szex közben?Esetleg lehet e más a háttérben pl az,hogy ritkán szívunk marihuanát?
21/F
Válaszokat előre is köszönöm.

Mert nagyon megemelkedik a vérnyomásod .
Kábitózni azért még sem kellett volna .

Talán mert fa5zfej vagy?
Bocsi, ezt nem hagyhattam ki.
Viccet félretéve valósínű, hogy autoimmun eredetű érgörcsről van van szó. (Egyre több ilyen van manapság.)

A mandula nagyon komoly gyulladást tud okozni, sőt legyengülést. Én simán eltudom képzelni, hogy a mandulával járó tünetek, mint pl láz, gyulladás, legyengülés, simán okozhat fejfájást orgazmus közben.
Nekem 5 hónapja volt mandula műtétem, borzalom volt...…
A doki le is tiltott a szexről, mert vérbőséget okozott volna az orgazmus, ami bevérzést eredményezett volna a torkomba... Szóval kérdező, én eltudom képzelni, hogy a gyulladt mandulád okozza ezt a fejfájást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!