Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » HELP! Mi lehet a baj?

HELP! Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok.A nemi szervemen van egy kicsi rész ami piros , viszket,és néha kisebesedik.Folyamatos tisztálkodás van.Szex még nemvolt. Mi lehet a baj?
2010. júl. 14. 23:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Attól még simán összeszedhettél valami fertőzést strandon, nyilvános wc-ben, vagy a nagy melegben könnyen megtelepednek a bacik... Mióta vannak tüneteid?
2010. júl. 14. 23:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem kerezsd meg az urulógust, és ezekre a tünetekre ad neked biztosan gyógyszert, vagy kenőcsöt. Mindenesetre ne halogazsd.
2010. júl. 15. 04:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen, én is ezt mondom, ha bármi ilyen probléma, akkor azt kezelni kell, mert TERJEDNI FOG. Főleg nemi szerv tájékán a melegben (most még melegebb van az idő miatt) ott tud terjedni a legerőszakosabban

Ne várj vele

2010. júl. 15. 11:22
 4/6 A kérdező kommentje:
rég óta van ez van amikor eltűnik egy jóidőre és aztán visszajön
2010. júl. 15. 11:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Teljesen natúr növényi szappan, leginkább a körömvirág szappan segíthet Neked. (Bioboltokban kapható, gyulladáscsökkentő hatása van.)

Ne érje vegyszer (ez alatt a szokványos tusfürdőt, egyéb kozmetikumokat is értem) a bőrödet.

Ha hol előjön, hol eltűnik, akkor lehet összefüggés a táplálkozással vagy az általad használt kozmetikumokkal, vegyszerekkel. Lehet pl. ekcéma. (Esélyes, ha egyébként is vannak piros foltok a bőrödön másutt, esetleg korpás a hajad) Figyeld meg, miket eszel így idővel rájössz, hogy mi az ami Neked jó étel/ital, s mi az ami felerősíti ezeket a tüneteket. (Ezek lehetnek akár stresszes helyzetek, állapotok is) Az, hogy most a nagy melegben jött elő, utalhat befülledésre. Tiszta pamut, laza öltözet ajánlott.

2010. júl. 16. 11:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet gomba és lehet ekcéma is! Mind a kettőt kezelni kell. Urológus felír rá kenőcsöt és megszabadulsz kínjaidtól. Kezeletlenül hagyni viszont igénytelenség.
2010. júl. 16. 12:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!